Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir köprünün yıkıldığını görmek

Rüyada bir köprünün yıkıldığını görmek

Rüyada bir köprünün yıkıldığını görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, sadaka ya da zekat vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir köprünün yıkıldığını gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yönde, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Rüyada yıkılan köprü görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada köprünün yıkılmasını görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulur.

Rüyada köprülerin yıkıldığını görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine inanılır.

Rüyada köprü yıkıldığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada yıkılan köprüden geçmek iş hayatında değişiklik yapacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Rüyada boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, özel hayatında sessizleşeceğine delalet eder.

Rüyada köprünün yıkılması görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir köprünün yıkıldığını görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments