Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılan köprü görmek

Rüyada yıkılan köprü görmek

Rüyada yıkılan köprü görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkılan köprü gördüyseniz:

  • Sesli düşünmenin yararı var.

Rüyada yıkılmış köprü görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, kazancını iki kat arttıracağına delalet eder.

Rüyada yıkılan köprü görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada köprü yıkıldığını görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprünün yıkılmasını görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprünün yıkılması görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalettir.

Rüyada yıkılan köprüden geçmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, asık yüzlerin güleceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine inanılır.

Rüyada köprülerin yıkıldığını görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir köprünün yıkıldığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments