Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprünün yıkılmasını görmek

Rüyada köprünün yıkılmasını görmek

Rüyada köprünün yıkılmasını görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada köprünün yıkılmasını gördüyseniz:

  • Ağır bir engellenme etkisi altındasınız.

Rüyada yıkılmış köprü görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada bir köprünün yıkıldığını görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kurtuluşu yakalayacağına yorulur.

Rüyada yıkılan köprüden geçmek zenginliğe sahip olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, beklediklerini duyacağına delalettir.

Rüyada köprünün yıkılması görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada köprülerin yıkıldığını görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına inanılır.

Rüyada köprünün yıkılmasını görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna rivayet eder.

Rüyada yıkılan köprü görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, saygı göreceğine, sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments