Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılmış köprü görmek

Rüyada yıkılmış köprü görmek

Rüyada yıkılmış köprü görmek zarar etmeyeceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Rüyada yıkılmış köprü gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranmanızda fayda var.

Rüyada köprünün yıkılmasını görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, mutlu bir evliliğe yorulur.

Rüyada köprülerin yıkıldığını görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulur.

Rüyada köprünün yıkılması görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına işarettir.

Rüyada köprü yıkıldığını görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir köprünün yıkıldığını görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yıkılan köprü görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalettir.

Rüyada yıkılmış köprü görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, başarılarının kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments