Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü yıkıldığını görmek

Rüyada köprü yıkıldığını görmek

Rüyada köprü yıkıldığını görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, ana baba dualarının alınacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada köprü yıkıldığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanmanızda fayda var.

Rüyada köprünün yıkılmasını görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına tabir olunur.

Rüyada bir köprünün yıkıldığını görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıkılan köprü görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada köprülerin yıkıldığını görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan köprüden geçmek kazançlarının gittikçe azalacağına, yeni bir yol çizileceğine, takdir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köprü yıkıldığını görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkılmış köprü görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, iyi halin geleceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments