Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik ve nehir görmek

Rüyada yeşillik ve nehir görmek

Rüyada yeşillik ve nehir görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada yeşillik ve nehir gördüyseniz:

  • Zayıf konuma düşmemeye veya o şekilde görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada nehir ve yeşillik görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, bir süre zorluk çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine yorulur.

Rüyada yeşillik ve nehir görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil nehir görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte nehir görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli nehir görmek yarardan çok zarar getireceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalettir.

Rüyada nehir seyretmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük nehir görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments