Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir seyretmek

Rüyada nehir seyretmek

Rüyada nehir seyretmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, ağız tadından olacağına delalettir.

Rüyada nehir seyretmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız eğitiminizi veya profesyonel hedeflerinizi engelleyebilir.

Rüyada nehir seyretmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine alamet eder.

Rüyada yıldızları seyretmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada pencereden kar seyretmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur seyretmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgalı denizi seyretmek sıkıntıların biteceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada dalgalı deniz seyretmek lüks içinde olacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavga edenleri seyretmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada biri tarafından seyredilmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kazancının azalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments