Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil nehirde yüzmek

Rüyada yeşil nehirde yüzmek

Rüyada yeşil nehirde yüzmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarını aramak yerine ilerlemek için gayret gösterirseniz faydalı sonuçlar alabilirsiniz.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek maddi anlamda feraha ermeye, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada nehir yüzmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli nehirde yüzmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, güzel işlere imza atacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehirde yüzmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına tabir olunur.

Rüyada nehirde tersine yüzmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, bütçesinin daralacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir nehirde yüzmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada nehirde balıklarla yüzmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada nehirde yüzdüğünü görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments