Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük nehir görmek

Rüyada küçük nehir görmek

Rüyada küçük nehir görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işarettir.

Rüyada küçük nehir gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedensiz bir şekilde bazı planlarınızı deşifre edebilir veya bozma eğiliminde olabilirler.

Rüyada küçük nehir görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, her gün daha fazla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehirin kuruduğunu görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehirde halı yıkamak onlardan hayırsızlık göreceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, hasret çekileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renkte nehir görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada göl nehir görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına rivayet eder.

Rüyada bulanık nehir görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada dere nehir görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada nehir ırmak görmek işlerin sarpa saracağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, aksiliklerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments