Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil nehir görmek

Rüyada yeşil nehir görmek

Rüyada yeşil nehir görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil nehir gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmek niyetindeyseniz, maddi alışverişlerden uzak durarak yardımlarda bulunmalısınız.

Rüyada yeşil renkte nehir görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil nehir görmek rakiplerin geride bırakılacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli nehir görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehir ve yeşillik görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına alamet eder.

Rüyada yeşillik ve nehir görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına işarettir.

Rüyada nehir yüzmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehirde balık görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments