Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir ve yeşillik görmek

Rüyada nehir ve yeşillik görmek

Rüyada nehir ve yeşillik görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kazançlı bir adım atılacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, rızkının eksileceğine delalet eder.

Rüyada nehir ve yeşillik gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, iş birlikleri veya planlar geride kalabilir.

Rüyada yeşil nehir görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına inanılır.

Rüyada nehir ve yeşillik görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, özlemlerini bitireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkte nehir görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli nehir görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına yorulur.

Rüyada yeşillik ve nehir görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret eder.

Rüyada orman ve nehir görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada nehir üzerinden atlamak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments