Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkte nehir görmek

Rüyada yeşil renkte nehir görmek

Rüyada yeşil renkte nehir görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte nehir gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konularda ilerleme sağlamak için gereken değişiklikleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil renkli nehir görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkte nehir görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil nehir görmek atılan adımların zarar vereceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeşillik ve nehir görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada nehir ve yeşillik görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk ev görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renkli suda yüzmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments