Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli nehir görmek

Rüyada yeşil renkli nehir görmek

Rüyada yeşil renkli nehir görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renkli nehir gördüyseniz:

  • Size, başarıp başaramayacağınıza bağlı olmaksızın yardım etmek isteyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil renkte nehir görmek yol yordam öğretileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renkli nehir görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada yeşil nehir görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik ve nehir görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalettir.

Rüyada nehir ve yeşillik görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renk halı görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments