Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuda balıklar görmek

Rüyada akarsuda balıklar görmek

Rüyada akarsuda balıklar görmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuda balıklar gördüyseniz:

  • Asıl bakış açınızı veya ne yapmak istediğinizi bilen tek kişi sizsiniz.

Rüyada akarsuda elle balık tutmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsu içinde balık görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsudan balık tutmak birçok dertle muhatap olacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada akarsuda balık tutmak kısmetlerinin kapanacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada akarsuda balık görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yüksek bir makamı olacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada akarsuda balıklar görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada akarsuda balık avlamak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments