Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek bokuna basmak

Rüyada köpek bokuna basmak

Rüyada köpek bokuna basmak kudret sahibi olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek bokuna basmak gördüyseniz:

  • Birlikte iş yapmak istediğiniz kişilerle tecrübelerinizi paylaşmanız durumunda statünüzü arttırabileceğiniz bir pozisyona gelebilir veya önerilen bir yer edinebilirsiniz.

Rüyada köpek bokuna basmak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalettir.

Rüyada hayvan bokuna basmak iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada inek bokuna basmak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi bokuna basmak işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boka basmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına tabir olunur.

Rüyada bokun üstüne basmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, tatsız durumların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette boka basmak kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan bokuna basmak adımların çok iyi bir yol açacağına, büyük kazanç elde edeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments