Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çimene basmak

Rüyada yeşil çimene basmak

Rüyada yeşil çimene basmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çimene basmak gördüyseniz:

  • Daha iyi bir gelecek sunan seçimler yapmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil çimene basmak riske atılacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, güleceğine delalet eder.

Rüyada çimenlere basmak birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çimen yeşillik görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada yeşillik çimenlik görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çimen toplamak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, kesesinin dolacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine yorulur.

Rüyada yeşil çimende yatmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çimende yürümek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çimen yemek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments