Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at bokuna basmak

Rüyada at bokuna basmak

Rüyada at bokuna basmak işlerini yoluna koyacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, rahat bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada at bokuna basmak gördüyseniz:

  • Herkesin yararına değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada at bokuna basmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sevgi göreceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına alamet eder.

Rüyada boka basmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına delalet eder.

Rüyada insan bokuna basmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağını boka basmak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek bokuna basmak keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bokun üstüne basmak iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet eder.

Rüyada hayvan bokuna basmak fakir fukaraya yardım edeceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Rüyada tuvalette boka basmak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan işte ustalaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments