Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çimlere basmak

Rüyada yeşil çimlere basmak

Rüyada yeşil çimlere basmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çimlere basmak gördüyseniz:

  • Uzun bir süreden beri yanınızdan uzaklaşmış olan bir dostunuzun tekrar geri dönmesi, onun tavsiyelerinden veya vereceği bilgilerden yararlanmanız olasıdır.

Rüyada yeşil çimlere basmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada çime basmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çim alan görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına inanılır.

Rüyada yeşil çim görmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada yeşillik çim görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, sevilen bir kişi olunacağına, ekmeğinin verimli olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çimlerde yürümek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak sağlığının geri geleceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments