Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa basmak

Rüyada toprağa basmak

Rüyada toprağa basmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağa basmak gördüyseniz:

  • İleride pişman olabileceğiniz ya da sözlerinizi geri almanızı gerektirebilecek durumlarla karşılaşmamak için iddialı veya abartılı konuşmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada toprağa basmak hikmete kavuşacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine işaret eder.

Rüyada ayağını toprağa basmak gelişeceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumuşak toprağa basmak bol dua edeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak toprağa basmak musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına delalettir.

Rüyada yalınayak toprağa basmak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı toprağa basmak herkesin yardımına koşacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağa yalın ayak basmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak basmak yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments