Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşe basmak

Rüyada kaşe basmak

Rüyada kaşe basmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, içine fesat düşeceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, çok kötü günler geçirileceğine, dünya mallarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kaşe basmak gördüyseniz:

  • Küçük şeylere takılmak veya sinirlenmek genel manzaranın kaçması anlamına gelebilir.

Rüyada kaşe basmak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına inanılır.

Rüyada kaşe manto görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kaşe mont giymek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına tabir olunur.

Rüyada kaşe kaban görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne basmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evini sel basmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments