Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillenmiş tarla görmek

Rüyada yeşillenmiş tarla görmek

Rüyada yeşillenmiş tarla görmek üstün başarılar alacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, malının da eksilmeyeceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillenmiş tarla gördüyseniz:

  • İşinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bir konu yüksek potansiyel içeriyor olabilir.

Rüyada yeşil darı tarlası görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil nohut görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil tütün tarlası görmek hayatını ailesine adayacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, yoksul için zenginliğe alamet eder.

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil salatalık tarlası görmek çok büyük kazançlar getireceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına yorulur.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments