Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil salatalık tarlası görmek

Rüyada yeşil salatalık tarlası görmek

Rüyada yeşil salatalık tarlası görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kariyerinde atılım yapacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil salatalık tarlası gördüyseniz:

  • Çevrenizde sadece sizi değil bütün ailenizi etkileyebilecek sevinçli bir olay yaşanabilir.

Rüyada yeşil salatalık tarlası görmek problemlerinin biteceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalettir.

Rüyada tarlada salatalık toplamak işlerinin iyi gideceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada salatalık tarlası görmek yenisinin başlayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil salatalık görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dalında yeşil salatalık görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, bereketin ve karın artacağına, itibarını zedeleyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil biber salatalık görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil salatalık turşusu görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına delalettir.

Rüyada yeşil salatalık yemek canının sağ olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments