Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, kafasının rahatlayacağına yorulur.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi anımsayın, gerekli olacaklar.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak kötülerin uzaklaştırılacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada tarlada yeşil fasulye görmek gururlu bir hayat süreceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, isteklerin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye tarlası görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine işarettir.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil fasulye topladığını görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçeden yeşil fasulye toplamak kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, terfi alamayacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fasulye toplamak başarılarının bir ömür süreceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarladan yeşil biber toplamak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments