Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada yeşil tütün görmek

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil tütün gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabrınız zorlanıyor olabilir veya bazı konularda öfkenizi kontrol edememeye başlamış ya da başlamak üzere olabilirsiniz.

Rüyada yeşil tütün tarlası görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada tütün kırmak karlı ortaklıklara gireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada tütün tarlası görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, parasız günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada tütün toplamak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, işlerin düze çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada tütün görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işarettir.

Rüyada tarlada tütün dikmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil tütün toplamak muradın yerine geleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments