Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada yeşil nohut görmek

Rüyada tarlada yeşil nohut görmek

Rüyada tarlada yeşil nohut görmek rahat bir hayat sürüleceğine, her şeyin gönlünce olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, insanlarla bir araya geleceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil nohut gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi üzebilir ya da kızdırabilir.

Rüyada yeşil nohut tarlası görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, kendini bunu başaracağına, kazancında bereketin artacağına yorulur.

Rüyada tarlada yeşil nohut görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada nohut toplamak hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin şansının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze nohut tarlası görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, güçlükle elde edilecek başarı yorulur.

Rüyada nohut tarlası görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada tarlada nohut görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, yüzünün hep güleceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada nohut yolmak yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada tarlaya nohut ekmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments