Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mısır tarlası görmek

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil mısır tarlası gördüyseniz:

  • Aralarından birisini seçip üzerine gitmeniz durumunda oldukça tatminkar sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada tarlada mısır ekmek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, yüküne ortak olacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine delalet eder.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, ferahlık veren sözler duymaya, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş mısır tarlası görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada mısır tarlası kazmak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada tarlada mısır toplamak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, hayırlı kapıların açılacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlaya mısır dikmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada tarlaya mısır ekmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments