Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tütün tarlası görmek

Rüyada yeşil tütün tarlası görmek

Rüyada yeşil tütün tarlası görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, huzuru yakalayacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil tütün tarlası gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da ilişkileriniz değersiz görünebilir ya da değersiz hale dönüşmüş olabilir.

Rüyada yeşil tütün tarlası görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalettir.

Rüyada tarlada tütün kırmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada tütün görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada tütün dikmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine delalettir.

Rüyada tütün tarlası görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, istediği başarıya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada tütün toplamak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil tütün yaprağı görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments