Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, işinde verimsiz olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, içinin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil soğan tarlası görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada tarladan yeşil soğan toplamak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada yeşil soğan görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, hayırlı yollara gireceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine delalet eder.

Rüyada yeşil soğan ekmek amaçlarına nail olacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ekmek görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kendisi paralayacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments