Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek karlı dağ görmek

Rüyada yüksek karlı dağ görmek

Rüyada yüksek karlı dağ görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek karlı dağ gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda zıt fikirlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada yüksek dağda kar görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek karlı dağ görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, maneviyatının çökeceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek dağları görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yüksek dağın tepesinde olmak hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, eşlerin boşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir dağdan inmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, problemleri teker teker çözeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye alamet eder.

Rüyada yüksek dağda olmak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine yorulur.

Rüyada yüksek dağda oturmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, başarılı bir kişi olunacağına, memur ise terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments