Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yorgan görmek

Rüyada yeşil yorgan görmek

Rüyada yeşil yorgan görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yorgan gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Rüyada yeşil yorgan örtmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada yeşil renk yorgan görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yorgan dikmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yorgan görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan ve döşek görmek bol kazanç getireceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada yün yorgan almak kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına inanılır.

Rüyada yorgan yüzü görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yastık yorgan taşımak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments