Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk yorgan görmek

Rüyada yeşil renk yorgan görmek

Rüyada yeşil renk yorgan görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk yorgan gördüyseniz:

  • Agresif tavırlardan uzak durmalısınız.

Rüyada yeşil renk yorgan görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, insanlarla iç içe olacağına delalet eder.

Rüyada renkli yorgan görmek ticarette şansının düşeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına rivayet eder.

Rüyada bordo renk yorgan görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada mor renk yorgan görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk yorgan görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli yorgan görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, muradınıza ereceğinize işaret eder.

Rüyada yeşil yorgan örtmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yorgan görmek kişinin isteklerine nail olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments