Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yüzü görmek

Rüyada yorgan yüzü görmek

Rüyada yorgan yüzü görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan yüzü gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilirsiniz veya sizin için özel kişilerle kaliteli saatler geçirebilirsiniz.

Rüyada yorgan yüzü dikmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada yorgan yüzü görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yorgan yüzünü değiştirmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına, mutluluk bulacağına yorulur.

Rüyada yorgan yüzü çıkarmak işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan yüzü değiştirmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada yorgan yüzü yıkamak saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sıkıntıların büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgana yüz geçirmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments