Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün yorgan almak

Rüyada yün yorgan almak

Rüyada yün yorgan almak razı geleceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, zor günlerin biteceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, karın artacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün yorgan almak gördüyseniz:

  • Birlikte özel vakit geçirmek istediğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz.

Rüyada yün yorganı görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan yün görmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, korkularını yeneceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yün ve yorgan görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün yorgan yıkamak imkanlarının genişleyeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yün yorgan görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, yanlış yollardan döneceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yorgan ve yün görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına tabir olunur.

Rüyada yünden yorgan yapmak büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, keyifli hale geleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada yün yorgan dikmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments