Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılanla oynamak

Rüyada yeşil yılanla oynamak

Rüyada yeşil yılanla oynamak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kindar olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, maddi zararlara uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada yeşil yılanla oynamak gördüyseniz:

  • Detaylı tetkikler sonrası ilerlemeniz, ileride pişman olmamanızı sağlayabilir.

Rüyada yeşil yılanla oynamak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük yılanla oynamak başarıya giden yollarını açacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada yılanla oynamak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanlarla oynamak çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü yılanla oynamak işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yeşillikte top oynamak öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, patlama noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil yılan soktuğunu görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yılan beslemek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments