Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanla oynamak

Rüyada yılanla oynamak

Rüyada yılanla oynamak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanla oynamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri hatırlatmanız ya da bazı gerçekleri anlatmanız gerekebilir.

Rüyada yılanla oynamak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına yorulur.

Rüyada küçük yılanla oynamak temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yılanla oynamak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü yılanla oynamak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına inanılır.

Rüyada yılanlarla oynamak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, çekilen acıların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada camide oynamak ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle top oynamak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada beyzbol oynamak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments