Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanlarla oynamak

Rüyada yılanlarla oynamak

Rüyada yılanlarla oynamak hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, umutlarının biteceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine tabir olunur.

Rüyada yılanlarla oynamak gördüyseniz:

  • Sıkışmamak için bütçenizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Rüyada yılanlarla oynamak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük yılanla oynamak daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü yılanla oynamak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet eder.

Rüyada yılanla oynamak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeşil yılanla oynamak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine inanılır.

Rüyada farelerle oynamak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına alamet eder.

Rüyada başbakanla oynamak dünyasının iyileşmesine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine işarettir.

Rüyada cimende top oynamak yeni ve isabetli adımlar atılacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments