Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yılanla oynamak

Rüyada küçük yılanla oynamak

Rüyada küçük yılanla oynamak büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada küçük yılanla oynamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tecrübeler size çok şey öğretmiş olabilir.

Rüyada küçük yılanla oynamak tüm hayatının durma noktasına geleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada küçük köpekle oynamak içinin hafifleyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına inanılır.

Rüyada yılanlarla oynamak kısmetli bir işe atılmaya, kapanan kapıların açılacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü yılanla oynamak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanla oynamak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil yılanla oynamak yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, güzelliklere rast gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyüklü küçüklü yılan görmek yaşama hevesinden olacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük siyah yılanlar görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, günahtan temizlenmeye, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments