Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yılanla oynamak

Rüyada ölü yılanla oynamak

Rüyada ölü yılanla oynamak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü yılanla oynamak gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken şeyleri söylememeye özel dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada ölü yılanla oynamak gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada küçük yılanla oynamak tüm parasını kaybedeceğine, zor zamanlar yaşayacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına yorulur.

Rüyada yeşil yılanla oynamak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yılanla oynamak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanlarla oynamak kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına delalet eder.

Rüyada ölü biriyle oynamak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün arkasından oynamak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada ölüyle oynamak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments