Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillikte top oynamak

Rüyada yeşillikte top oynamak

Rüyada yeşillikte top oynamak ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, büyük hatalar yapacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yeni bir iş bulacağına, sağlığının yerine geleceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine işarettir.

Rüyada yeşillikte top oynamak gördüyseniz:

  • Boşuboşuna ortam gerilebilir.

Rüyada yeşillikte top oynamak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla top oynamak sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada tek başına top oynamak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, iş hayatında terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada plastik top oynamak başarılarının bir ömür süreceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulur.

Rüyada kumsalda top oynamak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta top oynamak rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada halı sahada top oynamak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işarettir.

Rüyada yakar top oynamak sıkıntılı bir döneme gireceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments