Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılan soktuğunu görmek

Rüyada yeşil yılan soktuğunu görmek

Rüyada yeşil yılan soktuğunu görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına inanılır.

Rüyada yeşil yılan soktuğunu gördüyseniz:

  • Bir sürpriz beklenmedik fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada yeşil yılanın ısırdığını görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde yeşil yılan görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işarettir.

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek yaşamının yoluna gireceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük yeşil yılan görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ufak yılan görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine yorulur.

Rüyada yeşil yılan balığı görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine alamet eder.

Rüyada kısa yeşil yılan görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada iki tane yeşil yılan görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments