Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde yılan beslemek

Rüyada evinde yılan beslemek

Rüyada evinde yılan beslemek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde yılan beslemek gördüyseniz:

  • İşyerinizde güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada evinde yılan beslemek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinde aslan beslemek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına inanılır.

Rüyada evinde köpek beslemek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalettir.

Rüyada evinde fil beslemek çok zor dönemlerin geçirileceğine, amaçlarına nail olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yılan beslemek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz yılan beslemek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada yılanı evde beslemek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments