Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yılan beslemek

Rüyada sarı yılan beslemek

Rüyada sarı yılan beslemek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, iş sahibi olacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı yılan beslemek gördüyseniz:

  • Siz evli bir kimseyseniz eşinizle aranızda maddi konularla ilgili bazı konuşmalar geçebilir.

Rüyada sarı yılan beslemek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, desteksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada yeşil yılan beslemek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, anne babanın birbirine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük yılan beslemek şansının bir ömür yaver gideceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah yılan beslemek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan beslediğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yılan beslemek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, huzurunu yerine getireceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı beslemek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments