Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yılan beslemek

Rüyada beyaz yılan beslemek

Rüyada beyaz yılan beslemek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yılan beslemek gördüyseniz:

  • Bazı ufak sağlık problemleriniz olabilir.

Rüyada beyaz yılan beslemek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, bilmediği duyguları tadacağına alamet eder.

Rüyada siyah yılan beslemek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, dertlerine derman arayacağına işaret eder.

Rüyada yılanı evde beslemek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işarettir.

Rüyada sarı yılan beslemek maddi sorunlarının çözüleceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına alamet eder.

Rüyada su yılanı beslemek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulur.

Rüyada yılan beslediğini görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada yılan beslemek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına inanılır.

Rüyada evde yılan beslemek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, çok sayıda borca gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments