Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yastık görmek

Rüyada yeşil yastık görmek

Rüyada yeşil yastık görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kafasını rahatlatacağına delalettir.

Rüyada yeşil yastık gördüyseniz:

  • Öte yandan, aileyle ilgili hassas meselelerde dikkatli davranmanızda fayda var.

Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil yastık görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada küçük yastık görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada yastık hediye aldığını görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada yastık altında altın görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine delalettir.

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, bol para kazanacağına delalet eder.

Rüyada yastık kılıfı almak yalan söylemeyeceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada yastık satın aldığını görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments