Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık hediye aldığını görmek

Rüyada yastık hediye aldığını görmek

Rüyada yastık hediye aldığını görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, işlerinin çok açılacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yastık hediye aldığını gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlara çok fazla zaman ayırıyor olabilirsiniz.

Rüyada yastık hediye aldığını görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık hediye etmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hediye yastık almak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yastık hediye almak güzel günler yaşanacağına, işlerin sarpa saracağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada yastık satın aldığını görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada yastık aldığını görmek sahip olacağı malın faazlalığına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayırlı kapılar açılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, yokluk çekeceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hediye aldığını görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments