Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yastık görmek

Rüyada küçük yastık görmek

Rüyada küçük yastık görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, razı geleceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük yastık gördüyseniz:

  • Beklentileriniz gerçekleri görmenizi engelliyor olabilir.

Rüyada küçük yastık görmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına alamet eder.

Rüyada yastık içinde muska görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık yorgan taşımak çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah yastık görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına tabir olunur.

Rüyada uçan yastık görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine alamet eder.

Rüyada yorgan yastık taşımak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, prestij kazanılacağına, hayırla yad etmeye inanılır.

Rüyada yatak yastık görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, saygın biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada yastık almak edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments