Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık kılıfı değiştirmek

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, yeni bir semte taşınılacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız onlardan birisini fena halde kızdırıyor olabilir.

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı almak geçim sıkıntısına düşüleceğine, maddi kayba uğrayacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada yastık kılıfı görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına işarettir.

Rüyada siyah yastık kılıfı görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yastık kılıfı görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, kötü halin son bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada kılıfsız yastık görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments