Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık altında altın görmek

Rüyada yastık altında altın görmek

Rüyada yastık altında altın görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, hayır ve bereketin artmasına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada yastık altında altın gördüyseniz:

  • Karşı taraf aslında sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyor olabilir.

Rüyada yastık altında bozuk para görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada yastık içinde altın görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret eder.

Rüyada yastık altında böcek görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, rızkının sonsuz olacağına delalet eder.

Rüyada yastık altında bıçak görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine delalettir.

Rüyada yastık altında altın görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastık içinde altın bulmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada yastık altında fare görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, onun zamanını çalacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yastığının altında yılan görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments