Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık satın aldığını görmek

Rüyada yastık satın aldığını görmek

Rüyada yastık satın aldığını görmek dinine bağlı kalacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada yastık satın aldığını gördüyseniz:

  • Şimdilik küstürülmüş bir tarafın görmezden gelinmesi gerekebilir.

Rüyada yastık satın aldığını görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yastık satın almak mal mülk sahibi olunacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada yastık hediye aldığını görmek günah ve suç işleyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine yorulur.

Rüyada yastık aldığını görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatak satın aldığını görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına delalettir.

Rüyada altın satın aldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada süt satın aldığını görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına delalet eder.

Rüyada karpuz satın aldığını görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments