Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek

Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek

Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kazanç kapılarının açılacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yastık kılıfı gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmak yerine uzlaşma yoluna giderseniz, duygusal, ticari, işle bağlantılı ya da sağlıkla ilgili başlıklarda olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına delalet eder.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine yorulur.

Rüyada yırtık yastık kılıfı görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah yastık kılıfı görmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yastık kılıfı görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, ün sahibi birisi olunacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına tabir olunur.

Rüyada yastık kılıfı almak iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı yıkamak kazancın yetmez olacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments